Ervaren communicatiemedewerker, allround

Wij zoeken voor het communicatieteam een enthousiaste allround communicatiemedewerker (standplaats: Schiedam, 32-40 uur)

Functie inhoud    

In deze centrale rol binnen het bedrijf haal je mooie verhalen op uit de hele organisatie en vertaalt deze naar online content om campagnes vorm te geven voor specifieke doelgroepen. Je schrijft (nieuws)berichten voor mailings, de websites, nieuwsbrieven, social media, etc. Je redigeert teksten van en voor anderen. Je maakt praktische communicatieplannen en zorgt voor de uitvoering daarvan. Ook het regelen van evenementen hoort bij deze functie, evenals contacten met de vakpers. Al met al voer je activiteiten uit op het terrein van de interne, externe en marketingcommunicatie. Je opereert hierbij op tactisch en operationeel gebied waarbij groei naar strategie ook mogelijk is.
 

Wie ben jij     

  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding op het gebied van communicatie of aanverwant.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een internationaal opererende technische B2B omgeving.
  • Je hebt affiniteit en ervaring met vraagstukken op het gebied van marketing, externe- en interne communicatie.
  • Je bent redactioneel sterk, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, en beheerst de Engelse taal uitstekend.
  • Online uitdagingen ga je met jouw kennis van SEA, SEO en social media graag aan.
  • Je bent hands-on en gewend om zelf initiatieven te nemen in teamverband.
  • Je pakt zaken snel en proactief op en zorgt voor concrete resultaten
  • Je stapt gemakkelijk op mensen af en je bent benaderbaar.
     

Wie zijn wij    

In het kort, met ongeveer 100 enthousiaste medewerkers in Schiedam en vestigingen in Singapore, Dubai en Houston leveren wij technisch hoogwaardige oplossingen, diensten en producten op het gebied van (drink)waterbehandeling. Wereldwijd draaien er meer dan 7000 installaties van ons.

De engineering, R&D, productie, marketing en in- en verkoop verzorgen we volledig zelf, ondersteund door en in samenwerking met diverse partners waar nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie!