Delta Duplex water softeners

Duplex water softeners include a backup system and can therefore guarantee constant operation: 24/7. The Delta Duplex line is perfect for larger households and catering facilities.

Delta ontharders - Duplex      

Zoekt u een constante en duurzame voorziening van water met de juiste zachtheid? Duplex waterontarders zorgen voor een onafgebroken en betrouwbare waterproductie met precies de juiste waterzachtheid. Met een capaciteit van 2,6M3/u is de Delta Duplex waterontharder geschikt voor grotere huishouden en horeca toepassingen.

Doordat de Delta Duplex installatie twee tanks bevat, kunt u er één per keer vervangen zonder de waterproductie te onderbreken. 

Meer weten over de Delta Duplex prijzen?

Delta Duplex ontharders voor heet water             

Onze Duplex (en ook de Simplex) modellen kunnen ook geleverd worden in een warmwateruitvoering. Deze ontharders kunnen warm water behandelen tot 65C. Ideale waterzachtheid voor industriële apparatuur zoals vaatwassers!

Delta Roller: de Delta Duplex mobiele waterontharder        

De Delta Roller staat op soepele zwenkwielen, heeft een rem, twee stevige zijgrepen en een uitschuifbare handgreep. Hierdoor is de unit makkelijk te verplaatsen en kan bijvoorbeeld op een tijdelijke locatie worden ingezet. De schokbestendige behuizing (flight case) zorgt ervoor dat de waterontharders beschermd is tegen extreme omstandigheden. Een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld het vullen van HVAC installaties of voor productie van zacht water op locatie.