Delta Simplex water softeners

Gentle for skin and appliances! Compact softeners that require very little space. An ideal solution for your house, boat or (small) catering facilities.

De Delta Simplex ontharders zijn compact en kunnen in verschillende uitvoeringen en ruimtebesparend gemonteerd worden. Bijvoorbeeld tegen of aan een muur in een garage, kelder, gang enzovoorts. Met een capaciteit van 1,5m3/u zijn de Delta Simplex waterontharders geschikt voor huishoudens tot 4 personen en zonder grootwaterverbruikende applicaties zoals stort, regen, of watervaldouches, meerdere douches. Maar het kan ook een ideale waterontharder zijn voor (kleinere) horecagelegenheden en binnenvaart. 

Er zijn 3 verschillende Delta Simplex modellen om uit te kiezen: de Rusela, Isera en Escalda. 

Delta Rusela ontharders     

Zeer compact model waarbij ontharder en zoutvat aan de wand kunnen worden bevestigd met optionele beugels. Ideaal voor in kleine ruimtes zoals de meterkast of meterput. 

Delta Isera ontharders   

De compacte Delta Isera ontharder heeft een apart zoutreservoir en kan met een beugel aan de muur gemonteerd worden. De afvoerslang kan dan bij een bestaande afvoerleiding gevoegd worden. Het aparte zoutreservoir kan op de grond blijven staan, zodat deze makkelijk bijgevuld kan worden. De Delta Isera ontharder past met zijn compacte afmetingen gemakkelijk in een kelder, bergruimte of meterkast.

Delta Escalda ontharders    

De Delta Escalda waterontharder is een alles-in-één ontwerp, waarbij de module en het zoutreservoir beiden in de behuizing zijn verwerkt. Vanwege het compacte formaat past ook dit onthardermodel gemakkelijk in een kelder, bergruimte of meterkast.

Meer informatie aanvragen over Delta Simplex waterontharders!

Delta Simplex heet water ontharders       

Onze Simplex (en ook de Duplex) modellen kunnen ook geleverd worden in een warmwateruitvoering. Deze ontharders kunnen warm water behandelen tot 65C. Ideale waterzachtheid voor industriële apparatuur zoals vaatwassers!