Delta softeners

Flexible, modular and efficient in its use: Delta softeners condition even large water capacities due to their patented technologies. For domestic or industrial use or in addition to an existing system.

Voordelen van zacht water    

Zacht water voor huishoudelijk gebruik is aangenaam voor apparatuur en mens. Zonder kalkaanslag gaat uw apparatuur langer mee en heeft uw badkamer veel minder poetswerk nodig. Ook uw huid en wasgoed varen er wel bij! De voordelen op een rij:  

  • Geen kalkaanslag meer en dus minder schoonmaak.
  • Bescherming huishoudtoestellen: langere levensduur & beter rendement
  • Vloeibare zepen en shampoos schuimen makkelijker; er is minder van nodig
  • Zachter en schoner wasgoed; minder wasmiddel nodig
  • Besparing op energie & schoonmaakmiddelen
  • Zacht en verzorgend voor de huid

Zorg ervoor dat uw warmwaterinstallatie langer meegaat door deze met een Delta ontharder vrij van kalkaanslag en vervuiling te houden. Delta ontharders zijn modulair inzetbaar en configureerbaar voor het ontharden van watervoorzieningen, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei toepassingen.      

Waarom installateurs kiezen voor Delta ontharders      

Naast de eenvoudige installatie en in bedrijfstelling, is ook het onderhoud van de Delta ontharders een pluspunt voor de installateur. Delta waterontharders zijn universeel ontworpen waardoor aansturingskoppen hetzelfde zijn en de installateur minder reserveonderdelen nodig heeft. Bovendien zijn de onderhoudsprocedures hetzelfde voor ieder Delta systeem, dus voor de industriele uitvoeringen, de Simplex of Duplex modellen. 

Meer weten over de prijzen van Delta ontharders?